Elektriciteitswerken

SKB Hermans: Elektriciteitswerken SKB Hermans: Laadpalen elektrische wagen SKB Hermans: Zonnepanelen SKB Hermans: Domotica
 

Elektriciteitswerken

Nieuwbouw

SKB Hermans & Co maakt steeds eerlijke offertes volgens het lastenboek of naar de specifieke wens van de bouwheer.
Dankzij de professionele aanpak van de werken, waarbij steeds rekening gehouden wordt met de fase waarin de werf zich bevindt, zorgt SKB Hermans steeds dat de nodige werken tijdig uitgevoerd worden, zodat er geen vertraging in uw project wordt opgelopen.
SKB Hermans streeft steeds naar een goed overleg met bouwheer, architect en andere aannemers.

De materialen die worden gebruikt, zijn van zeer goede kwaliteit en de juiste toepassing en plaatsing van materialen is gegarandeerd.
Uiteraard gebruiken we enkel CEBEC gekeurde materialen en worden onze installaties steeds volgens het AREI opgeleverd.

Renovatie

Hierbij zal SKB Hermans extra rekening houden met de structuur van de te verbouwen lokalen/woning, om zo tot de meest praktische en economische oplossing te komen.

Daarnaast wordt er rekening gehouden met het budget en de wensen van de bouwheer.

Domotica

Ook voor domotica kan u terecht bij SKB Hermans. Ook hiervoor wordt steeds een eerlijke offerte gemaakt volgens het lastenboek of naar de specifieke wens van de bouwheer.

Eén van de voordelen van een domotica-installatie is dat de eindklant steeds zelf de programmatie kan wijzigen. Op die manier is hij niet meer afhankelijk van de installateur om veranderingen in zijn sturingen te doen.

Zonnepanelen

Ook voor zonnepanelen kan u terecht bij SKB Hermans. Ook hiervoor wordt steeds een eerlijke offerte gemaakt na het opmeten en berekenen van de installatie.

Laadstations elektrische wagens

Een laadstation plaatsen en aansluiten op de elektrische installatie van uw woning is vaak niet zo eenvoudig als het op eerste gezicht lijkt.
Informeer daarom bij ons voor een correcte plaatsing en aansluiting op uw elektrische installatie volgens de opgegeven technische voorschriften.

Verlichting

Natuurlijk plaatst SKB Hermans ook verlichting en dit volgens de keuze van de klant en rekening houdend met de vorm, merk, budget en natuurlijk het verbruik.

Tevens plaatst SKB Hermans ook energiezuinige vervangverlichting (LED-lampen ter vervanging van de halogeen-, gloei- en TL-lampen).

De materialen die worden gebruikt, zijn van zeer goede kwaliteit en de juiste toepassing en plaatsing van materialen is gegarandeerd.

Verhuur werfkasten

SKB Hermans beschikt over verschillende werfkasten die worden verhuurd aan een zeer voordelig tarief.
Laat u uw elektriciteitswerken uitvoeren door SKB Hermans, dan huurt u de werfkast aan €0,00!

De tarieven voor het huren van een werfkast zijn terug te vinden op de huurovereenkomst, of kunnen per e-mail aangevraagd worden.