Elektriciteitswerken

Renovatie

Renoveert u een woning in Limburg?
Bij renovatiewerken zijn elektriciteitsvoorzieningen uiterst belangrijk; niet enkel voor uw comfort maar ook voor uw veiligheid.

Indien gewenst voorzien we na de werkzaamheden een nieuwe keuring van de volledige installatie bij een erkend keuringsorganisme.
Onze

Professionele aanpak

SKB Hermans komt uw huidige installatie ter plaatse bekijken. We bespreken de noden en wensen bespreken en stellen en plan op om uw vernieuwde installatie weer reglementair te maken.

SKB Hermans begrijpt als geen ander dat goed overleg en timing bij renovatiewerken cruciaal zijn. Door goed overleg met de bouwheer, architect en andere aannemers zorgen we ervoor dat de nodige werken steeds tijdig worden uitgevoerd, zodat uw project geen vertraging oploopt.

Opzoek naar een ervaren elektricien voor uw renovatie in Limburg?

SKB Hermans uit Genk/Bilzen maakt steevast een eerlijke offerte voor u.
Contacteer ons
Klantvriendelijk
Levert kwaliteit
Denkt mee
Ervaren team
Meer dan 20 jaar actief

Hernieuwbare energie

Laadpalen

Met een eigen laadpaal of laadstation hoef je niet meer op zoek naar een laadpunt en rij je altijd weg met een volle batterij.

Zonnepanelen

SKB Hermans plaatst de volledige installatie in eigen beheer en zorgt voor de implementatie in uw elektrische installatie.

Thuisbatterijen

Met een thuisbatterij verdwijnt het overschot aan opgewekte stroom niet terug in het elektriciteitsnet maar wordt die thuis opgeslagen in een accu.
star